Contact Vakantiespeeldagen Bedum menu sluiten

Vakantiespeeldagen 2024

29 augustus - 29 augustus, Bedum
Nagenieten van 2023? Bekijk hier een samenvatting:

Aanmelden vrijwilligers

Op de vorige pagina heb je kunnen lezen wat een vrijwilliger doet en wat we van je verwachten. In het formulier hiernaast kun je je aanmelden! Vóór het aanmelden is het echter wel verplicht dat je het onderstaande leest.

AVG

In overeenstemming met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) 2018 moeten wij ook duidelijk zijn over de gegevens die wij van jullie verzamelen en wat we er mee doen. Om te weten met wat voor vrijwilligers te maken hebben, vragen wij jullie naam, leeftijd en adres. Deze informatie gebruiken we alleen om jullie te identificeren en in te kunnen roosteren als we met zijn allen aan het werk gaan. Jullie e-mailadres en telefoonnummer worden alleen gebruikt om jullie te kunnen bereiken wanneer nodig. Geen van de informatie die jullie opgeven wordt gedeeld met anderen dan de organisatie van de werkgroep tenzij een autoriteit ons daartoe verplicht. Wij bewaren onze informatie op een beveiligde locatie en niet langer dan 1 jaar na de laatste deelname van een vrijwilliger. Je hebt het recht om ten alle tijden in te zien welke informatie wij van je hebben en dit te laten wijzigen of verwijderen. Hiervoor kun je iemand van de werkgroep benaderen. Voor vragen over de privacy van jouw gegevens kun je mailen naar werkgroep@vakantiespeeldagen.nl

Foto’s van jou

Deelname aan VSD als deelnemer of vrijwilliger houdt ook in dat je gefotografeerd kan worden waarbij je wel of niet herkenbaar bent op de foto. Omdat VSD een open evenement is op een openbaar terrein kunnen wij niet garanderen dat een gemaakte foto met jou er op niet op het internet beland. Door naar VSD te komen als deelnemer, vrijwilliger of bezoeker ga je er mee akkoord dat de organisatie niet verantwoordelijk te houden is als dat wel gebeurd. Wel houd je het recht om een fotograaf te vragen een dergelijke foto van het internet te halen.

Door dit formulier in te vullen meld je je aan als vrijwilliger voor de Vakantiespeeldagen Bedum.
  • Persoonlijke gegevens

  • Zodat wij hier eventueel rekening mee kunnen houden als jij dat wil.
  • AVG

  • Vanwege nieuwe regels is het belangrijk dat iedereen zich meer bewust is van hun persoonlijke gegevens en hun rechten hierin. In de linkerkolom is dit uitgelegd.
  • Stage

    Sommige vrijwilligers willen graag hun vrijwilligerswerk bij de Vakantiespeeldagen als maatschappelijke stage gebruiken voor school. Wil jij dat ook? Dat kan. Als je eenmaal bij VSD bent kun je één van de werkgroepsleden aanspreken.