Contact Vakantiespeeldagen Bedum menu sluiten

Veelgestelde vragen

Hieronder een lijst met enkele veelgestelde vragen. Als u een vraag heeft die hier ontbreekt kunt u altijd een mail sturen naar werkgroep@vakantiespeeldagen.nl

Moet ik mijn kinderen hier voor opgeven en waar kan dat?

Uw kind(eren) dienen opgegeven te worden bij één van de leden van de organisatie in de hockeykantine. Dat kan tijdens de voorbereidingsweek vanaf de woensdag tussen 10.00 en 15.00 (wel zo makkelijk) of op één van de dagen zelf.

Op welk veld passen mijn kinderen?

Zie hier.

Waar is de apenkooi?

De apenkooi is in het kleine gedeelte van de sporthal. Te bereiken via de zij-ingang aan de voorkant van het gebouw.

Hoelaat en waar kan ik mijn kinderen ophalen?

De kleine veld kinderen kunnen op maandag en dinsdag om 13:00 worden opgehaald bij de apenkooi. Op woensdag kunt u uw kind ophalen om 13.00 bij het zwembad. Als uw kind niet mee gaat zwemmen, dan kan hij/zij worden opgehaald om 12.00 bij de fietsen. Op donderdag kunnen de kinderen worden opgehaald om 12.00 bij de apenkooi. 

De kinderen van het tussenveld en grote veld kunnen op maan- tot en met woensdag om 14.00 uur opgehaald worden bij de fietsen. Donderdag om 12.30 bij het zwembad als uw kind niet meedoet met de musical. De repetitie van de musical eindigt om 14.00.

Moet ik mee als mijn kind gaat zwemmen?

Als uw kind(eren) niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dan is het verplicht dat er iemand mee gaat zwemmen. Ook is het verplicht om dan zwembandjes te dragen! In het zwembad is het badpersoneel en 2 mensen van de Vakantiespeeldagen aanwezig.

Waar kan ik mijn kind ophalen als hij niet gaat zwemmen?

De kleine veld kinderen kunnen op woensdag om 12:00 bij de fietsen opgehaald worden. 

De kinderen van het tussenveld en grote veld die niet gaan zwemmen kunnen opgehaald worden om 12.00 uur bij de fietsen.

Kan ik nog wat hout langsbrengen?

Als VSD zijn we altijd blij met extra hout. Mocht je nog iets hebben liggen en dat langs wil brengen meld je dan bij de werkgroep. (werkgroep@vakantiespeeldagen.nl) Zo kunnen wij zorgen dat het eerlijk over de kinderen verdeeld wordt.

Is het nodig dat ik mijn kind eten en drinken meegeef?

Elke dag geven wij de kinderen één keer wat te eten. Maandag een appel, dinsdag een frikandel, woensdag een banaan en donderdag een ijsje. Daarnaast verkopen we zakjes snoep, koeken en chips. Drinken (ranja of water) is voor kinderen gratis te verkrijgen aan de bar. Dus of het nodig is om eten of drinken mee te geven laten wij aan u over.

Wat voor gereedschap kan ik mijn kind meegeven?

Kinderen kunnen aan de slag met hamers, zagen en begeleiding van vrijwilligers. Elektrisch gereedschap is niet toegestaan. Spijkers regelen wij. Zorg er wel voor dat eigen gereedschap van naam is voorzien, zo raakt er minder snel iets kwijt.

Heeft mijn kind hulp nodig bij het bouwen?

Elk jaar worden wij geholpen door vele vrijwilligers die over de velden verdeeld worden. Deze vrijwilligers zijn er om uw kinderen te helpen bij het bouwen van een mooie hut. Wij snappen dat de handen kunnen gaan jeuken, maar omdat het een kinderfeestje is hopen we toch dat het bouwen overgelaten wordt aan de kinderen.

Hebben jullie ook gevonden voorwerpen?

Alle onbeheerde spullen die wij aan het eind van de dag vinden (of naar ons toe worden gebracht) bewaren wij bij de bar. Na de Vakantiespeeldagen zullen deze voor enige tijd in de sporthal te vinden zijn.

Wanneer is de prijsuitreiking?

De prijsuitreiking van het kleine veld is om 10:30 uur op donderdag 25 augustus in de sporthal. De prijsuitreikingen van het tussen- en grote veld vind plaats op onze spetterende slotavond op donderdagavond 25 augustus om 19:00 uur!

Ik zag iets dat wel leuk was en jullie gooien het vast weg, mag ik..?

Als u interesse heeft in het hout dat gebruikt is om mee te bouwen (pallets etc.) kunt u dit aangeven en in overleg op donderdagmiddag tijdens de sloop zelf op komen halen. Als er andere dingen zijn die uw aandacht trokken waarvan u denkt dat wij het weggooien; vragen staat altijd vrij!

Is het nodig om mijn kind verf mee te geven?

Verf op waterbasis zullen wij beschikbaar hebben voor de kinderen vanaf woensdag. Er mag GEEN gebruik worden gemaakt van spuitverf of lakverf in verband met vervuiling.

Hoe oud moet je zijn om mee te doen aan de musical?

Alle kinderen mogen mee doen aan onze musical. De kinderen van het kleine veld oefenen dagelijks voor hun lied die ze mogen uitvoeren tijdens de musical. Voor het tussen- en grote veld is het per opgave.

Hoe kan mijn kind zich opgeven voor de musical?

Om mee te doen aan de musical moet hij/zij aanwezig zijn bij de eerste oefensessie op maandag 22 augustus om 13:15 in de sporthal.

Wanneer wordt er geoefend voor de musical?

Er wordt op maan-, dins- en woensdag geoefend in de sporthal van 13:15-14:00 uur. De kinderen die meedoen van het tussenveld kunnen dan om 14:00 uur opgehaald worden in de sporthal. Op donderdag is er van 12:30 tot 14:00 uur een generale repetitie in de sporthal.